Sommarvärme

I går hade vi träning på klubben och det var väldigt varmt. Tänk på att dra ned tempot lite i denna värme, drick mycket och träna i de kläder som passar för värmen. Det är inte meningen att vi ska få värmeslag :p

Trots detta så är det väldigt viktigt att fortsätta träna, men hålla det på en nivå som passar för situationen.

Personligen brukar jag ta tillfället i akt att träna mer under sommarmånaderna. Då går jag ut och går, springer och gör andra ”jobbiga” saker. Jag upplever att sommaren ger mig mer tid till detta och att solskenet ger mig lite extra energi. Jag vet att många brukar se sommaren som en viloperiod, men för mig är det vila att få träna lite extra.

Så känn efter hur ni vill göra, träna eller vila? Eller både och?

Ikkan!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s